Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Cees Dekker spreker tijdens Dag van de Levensmiddelenindustrie

maandag 13 november 2017

Op 16 november a.s. vindt de Dag van de Levensmiddelenindustrie plaats. Deze door Sdu en Kroonenburg georganiseerde dag staat in het teken van Etikettering van levensmiddelen. Binnen de levensmiddelenindustrie hebben de NVWA en de keurmerkorganisaties de taak om te controleren of de regelgeving correct wordt nageleefd. De NVWA richt zich onder meer op de naleving van verplichte allergeneninformatie, vermelding houdbaarheidsdata, lettergrootte, watergehalte in vlees, vermelding van imitatieproducten en voedingswaardevermelding.

Cees Dekker, specialist op het gebied van Europees recht, mededingingsrecht en staatssteun en lid van onze Marktgroep Food & Agri treedt ‘s middags op als gastspreker. Hij bespreekt het thema ‘Import en export wereld in beweging’ en vertelt over de Brexit: wat kunnen de consequenties zijn, hoe kunt u zich voorbereiden op de uittreding en hoe gaat u om met de huidige onzekerheden rondom de uitkomst van de onderhandelingen.
Meer informatie over de Dag van de Levensmiddelenindustrie en het programma vindt u hier.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van mededingingsrecht of EU Food Law kunt u contact opnemen met Cees Dekker, E: cees.dekker@nysingh.nl | T: 038 425 92 07 | M: 06 10 01 75 80. Cees is gespecialiseerd in het mededingingsrecht en EU Food Law en maakt deel uit van onze Marktgroep Food & Agri.

Actueel