Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Johanneke Liebrand genomineerd voor Legal Woman of the Year 2019

woensdag 30 oktober 2019

Legal Woman of the Year 2019Johanneke Liebrand, advocaat en partner bij Nysingh advocaten & notarissen, is genomineerd voor de titel ‘Legal Woman of the Year 2019’. De verkiezing waarbij vrouwelijk juridisch toptalent in de schijnwerpers wordt gezet.

Als specialist Onderwijsrecht en Arbeidsrecht voor Overheid en Onderwijs, heeft Johanneke zich bij Nysingh in het bijzonder toegelegd op het begeleiden van overheids- en onderwijsinstellingen bij herinrichting/reorganisatie, (de)privatiseringen/overgang van onderneming en het aangaan of beëindigen van samenwerkingsconstructies. Daarnaast hebben governance en in- en extern toezicht haar bijzondere aandacht. Graag is zij, met haar multidisciplinaire team, de strategisch gesprekspartner voor bestuurders en toezichthouders om hen te helpen hun doelen, linksom of rechtsom, te realiseren en de juiste stappen in de juiste volgorde te zetten.

Gertjan Lubbers, voorzitter Raad van Bestuur bij Nysingh: “We zijn heel trots op deze nominatie van Johanneke en zijn van mening dat zij dé persoon is die voor deze titel in aanmerking komt. Johanneke is enorm gedreven, gefocust, betrokken bij haar zaken en nieuwsgierig naar Legal Tech en wat wij van anderen, uit andere branches, kunnen leren. Daarnaast zet zij zich in om haar jarenlange kennis en ervaring, van zowel civiel arbeidsrecht als ambtenarenrecht, te delen. Zo geeft zij met regelmaat lezingen en praktische workshops. Zij verdient deze prijs! Het zou dan ook fantastisch zijn als er veel op haar gestemd wordt.’’

Via www.legalwomen.nl en onderstaande QR code is het tot 15 november mogelijk om op Johanneke te stemmen. Op 28 november zullen de drie genomineerden met de meeste stemmen een korte pitch houden, waarna een vakjury de winnares bekend zal maken.

Wij hopen uiteraard dat Johanneke bij de top 3 genomineerden hoort. Als u dat ook vindt, stem dan op haar!

QR-code stem op Johanneke!

Actueel