Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Johanneke Liebrand partner van Nysingh

woensdag 16 januari 2019

Johanneke Liebrand partner NysinghJohanneke Liebrand is per 1 januari 2019 toegetreden als partner van Nysingh (sectie arbeidsrecht, standplaats Zwolle). Johanneke is een ervaren specialist arbeids- en ambtenarenrecht. Zij is onder andere gespecialiseerd in de begeleiding van strategische processen zoals reorganisaties, (de)privatiseringen en samenwerkingsconstructies, ontslag statutair bestuurders en governance vraagstukken.

Daarnaast begeleidt Johanneke diverse overheden en onderwijsinstellingen bij uiteenlopende individuele en collectieve arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Marktgroep Onderwijs

Johanneke is sinds 2001 advocaat en verbonden aan Nysingh. Sinds een aantal jaren geeft Johanneke leiding aan de Marktgroep Onderwijs. Klachten over en geschillen tussen school en ouders/leerlingen/studenten vormen een bijzonder onderdeel van Johannekes praktijk.

Bestuurder Jan Hein Meijer: “We zijn zeer verheugd dat Johanneke als partner van Nysingh is toegetreden. Johanneke is een zeer ervaren advocaat die haar sporen op het gebied van arbeidsrecht bij overheden en onderwijsinstellingen heeft verdiend. Met Johanneke als partner kan Nysingh zich nog breder positioneren en laten zien dat het marktgebied Onderwijs één van haar speerpunten is.”

Actueel