Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Notaris Bart Terhorst vanaf heden gevestigd te Utrecht

maandag 1 april 2019

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie heeft bevestigd dat de plaats van vestiging van notaris Bart Terhorst per 1 april 2019 is gewijzigd van Amsterdam naar Utrecht. Bart Terhorst is sinds november 2018 als partner verbonden aan Nysingh advocaten en notarissen N.V. Eerder was hij partner bij HVG Law LLP. Bart Terhorst zet zijn praktijk nu voort in Utrecht.

Aanleiding voor de overstap voor Bart Terhorst naar Nysingh is vooral de groei die Nysingh doormaakt en de kwaliteit en kennis binnen het advocaten- en notariskantoor. Bovendien sluit de persoonlijke manier van werken van Nysingh goed aan bij het profiel van Bart.

Allard Bekius, lid van de Raad van Bestuur, partner en advocaat bij Nysingh: “We zijn zeer verheugd dat Bart zich bij Nysingh heeft aangesloten en dat de plaats van vestiging in Utrecht nu is bevestigd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Bart is een zeer ervaren en gedegen notaris die zijn sporen heeft verdiend. Met Bart aan onze zijde zijn we nog sterker vertegenwoordigd in het midden en westen van het land.”

Actueel