Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Notaris Bart Terhorst sluit zich aan bij Nysingh advocaten-notarissen

donderdag 1 november 2018

bartWij versterken per 1 november ons team ondernemingsrecht met een nieuwe compagnon: notaris Bart Terhorst. Aanleiding voor de overstap voor Bart Terhorst is vooral de groei die wij doormaken en de kwaliteit en kennis binnen ons advocaten- en notariskantoor. Bovendien sluit onze persoonlijke manier van werken goed aan bij het profiel van Bart. Dat wij sinds 2017 ook in Utrecht zijn gevestigd, is voor deze echte Utrechter, een extra pré.

Allard Bekius, partner en advocaat bij Nysingh: “We zijn zeer verheugd dat Bart zich bij Nysingh wil aansluiten. Bart is een zeer ervaren en gedegen notaris die zijn sporen heeft verdiend. Met Bart aan onze zijde zijn we nog sterker vertegenwoordigd in het midden en westen van het land.”

Rob Klein, partner en advocaat bij Nysingh: “Bart is van grote toegevoegde waarde voor Nysingh. Zijn kennis en ervaring zijn erg waardevol, net als zijn netwerk in en om Utrecht. Daarmee verwachten we ook op het gebied van Ondernemingsrecht de klantenportefeuille van Nysingh te kunnen uitbreiden. Ook qua persoon past Bart goed binnen Nysingh: Bart is verbindend, persoonlijk en staat voor kwaliteit en vertrouwen.”

Actueel