Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Nysingh online seminar “Algemene voorwaarden in de praktijk”

woensdag 9 augustus 2017

Nysingh_online_seminar_280Dinsdag 12 september a.s. van 11:00 – 12:00 uur organiseren wij weer een online seminar ‘Algemene voorwaarden in de praktijk’.

U gebruikt algemene voorwaarden om uw aansprakelijkheid voor schade te beperken. Hoe zorgt u ervoor dat u met succes een beroep kunt doen op uw algemene voorwaarden? Hoe en wanneer verklaart u algemene voorwaarden van toepassing? Hoe zit het met de ter hand stelling? En wat moet u doen als uw handelspartner ook naar zijn algemene voorwaarden verwijst?

In de algemene voorwaarden kunt u belangrijke zaken kwijt die u in elke contractuele relatie wilt regelen. De term “algemeen” doet vermoeden dat het slechts om standaardbepalingen gaat waar u niet al teveel aandacht aan hoeft te besteden. Niets is minder waar! Algemene voorwaarden zijn maatwerk en moeten op uw activiteiten en contracten zijn toegesneden.

Marloes Poelsema en Joris de Leur van onze Marktgroep Handel & Industrie verzorgen dit online seminar. Deelname aan het seminar is kosteloos.

U kunt dit seminar volgen van achter uw eigen computer en tevens kunt u vragen stellen of in discussie gaan met de spreker. Zo heeft u geen reistijd en kunt u met een investering van één uur worden bijgepraat over onderwerpen die uw dagelijkse werk direct raken.

Indien u zich wilt opgeven, kunt u dat doen door op de aanmeldknop hieronder te klikken.

Aanmelden

 

Actueel