Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Nysingh online seminar reeks ‘Anticiperen op de WNRA’ | Disfunctioneren, arbeidsongeschiktheid, conflicten en reorganisatie

dinsdag 30 oktober 2018

De Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA) treedt op 1 januari 2020 in werking. Dat lijkt ver weg, maar voor een aantal veel voorkomende personele kwesties vraagt de komst van de WNRA nu al tactische keuzes van u. Zoals over disfunctioneren, ontslag, arbeidsongeschiktheid, disciplinaire sancties en reorganisaties.

Advocaten ambtenaren- en arbeidsrecht Wilco Nieuwenhuis en Johanneke Liebrand hebben hierover een aantal online seminars verzorgd. In deze online seminars werd o.a. ingegaan op de verschillen tussen het ambtenarenrecht en het civiele recht.

Nysingh online seminarTerugkijken

U kunt alle online seminars op uw gemak terug kijken via de terugkijk link.

Het laatste online seminar in deze serie heeft als onderwerp: WNRA – Van CAR-UWO naar CAO gemeenten. Voor meer informatie en inschrijven klikt u op deze link.

Contact

Heeft u naar aanleiding van de online seminars nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met Johanneke Liebrand, T: 088-752 00 45 | johanneke.liebrand@nysingh.nl of Wilco Nieuwenhuis, T: 088-752 02 59 | wilco.nieuwenhuis@nysingh.nl

Inhouse training

Heeft u behoefte aan een Inhouse trainingen over de WNRA of over het civiele arbeidsrecht? Onze advocaten zijn gespecialiseerd in ambtenarenrecht én arbeidsrecht en verzorgen dit graag voor u. Neem contact op met Angela Barbagallo of bel 088 752 0259 om de mogelijkheden te bespreken en voor het aanvragen van een offerte.

Actueel