Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Nysingh opent kantoor in Utrecht en versterkt daarmee haar persoonlijke dienstverlening

donderdag 21 september 2017

Nysingh opent kantoor in Utrecht!Op 22 september opent burgemeester Jan van Zanen de nieuwe vestiging van Nysingh aan de Maliebaan in Utrecht. Met deze locatie, centraal in Nederland, willen wij als landelijke speler onze relaties nog beter van dienst zijn. De goede bereikbaarheid en het laagdrempelige karakter van het nieuwe kantoor maken van de vestiging een echte ontmoetingsplek voor ons en onze cliënten. Persoonlijk contact is en blijft belangrijk voor een succesvolle samenwerking.

Live uitzending BNR-radio vanuit nieuwe kantoor

Tijdens de feestelijke opening op vrijdag 22 september zendt BNR Friday Move met presentator Wilfred Genee live uit vanuit het nieuwe kantoor aan de Maliebaan. Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht, heet Nysingh welkom in zijn stad. Wij vieren door deze live-uitzending de opening van onze nieuwe vestiging samen met heel Nederland.

Sterke groei in Nederland

Wilma van Ingen, voorzitter Raad van Bestuur Nysingh:

“Door het succes van onze juridische diensten en marktgerichtheid, hebben we alle reden om optimistisch te zijn. Het openen van een kantoor in Utrecht is een logische stap om ons netwerk in de regio Utrecht én landelijk verder te versterken. We starten met een vast kernteam van advocaten, daaromheen zit een flexibele groep. Cliënten hebben uiteraard toegang tot alle diensten die Nysingh aanbiedt.”

Lokale en regionale betrokkenheid schept een band

Bijzondere initiatieven geven de stad en regio een gezicht. Wij willen daar graag een rol in spelen en onze naam aan verbinden. Deze lokale betrokkenheid is voor Nysingh belangrijk omdat we waarde hechten aan het creëren van een maatschappelijke meerwaarde voor Utrecht en omstreken, die verder gaat dan juridische dienstverlening. Wij willen een band opbouwen!

Nysingh opent kantoor in Utrecht

Gerelateerde artikelen

Actueel