Online basiscursus ‘subsidierecht voor overheden’

donderdag 04 februari 2021 09:30 uur - 11:30 uur online

Voor wie

juristen, beleidsmedewerkers van overheden

Opleidingspunten

2 (NOvA)

Kosten

€ 225

Meer informatie

Voor vragen over dit evenement en/of uw deelname kunt u contact opnemen met Gwen von Kriegenbergh. Zij helpt u graag verder.

Heeft u of krijgt u te maken met het subsidierecht? Dan is de basiscursus ‘subsidierecht voor overheden’ interessant voor u. Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is een subsidie?
  • Wettelijke grondslag
  • Staatssteun (hoofdlijnen)
  • Proces van subsidieverstrekken
  • Beëindiging langdurige subsidierelaties

Vera Textor behandelt deze onderwerpen aan de hand van een casus. U kunt van tevoren uw vragen indienen. Bijvoorbeeld over knelpunten uit uw praktijk of onderwerpen waarmee u vaak te maken heeft. Ook tijdens de cursus is er volop gelegenheid om vragen te stellen. U ontvangt van te voren een syllabus met de presentatie en het studiemateriaal.

De cursus wordt verzorgd door Vera Textor, advocaat en specialist op het gebied van subsidierecht. Zij is lid van het team Overheid en geeft regelmatig cursussen over het subsidierecht en andere onderwerpen uit de bestuursrechtpraktijk.

Doelgroep

De basiscursus ‘subsidierecht voor overheden’ is bedoeld voor juristen/juridisch medewerkers en beleidsmedewerkers van overheden die meer willen weten over het subsidierecht (ervaring met subsidierecht niet per se noodzakelijk).

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname bedragen € 225,- per persoon, exclusief BTW. U ontvangt een factuur op het door u opgegeven factuuradres. Deze factuur dient voor aanvang van de cursus(sen) voldaan te zijn.

Vanaf uw werkplek

De cursus wordt gegeven via het programma Webex en zijn te volgen via uw computer. U kunt tijdens de cursus ‘live’ vragen stellen of in discussie gaan met de docent. Zo ontvangt u informatie die u direct kunt gebruiken.

Opleidingspunten

U kunt 2 PO-punten ontvangen voor deelname aan deze cursus. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u in aanmerking wilt komen voor opleidingspunten.

Vragen

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar gwen.vonkriegenbergh@nysingh.nl of bel 088 – 752 02 55.

Gevorderdencursus

Wilt u na deze basiscursus de cursus voor gevorderden op 4 maart volgen of u hiervoor alvast inschrijven? Bekijk de informatie over de cursus ‘subsidierecht voor overheden (gevorderden)’.

 

 

Spreker

Vera Textor

Advocaat
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages