Seminar ‘Onderwijshuisvesting voor gemeenten’

donderdag 12 oktober 2023 10:30 uur - 12:00 uur

Voor wie

juristen, beleidsadviseurs en andere medewerkers van gemeenten die in hun praktijk te maken hebben met onderwijshuisvesting.

Kosten

Kosteloos

Op donderdag 12 oktober 2023 vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur verzorgen onze specialisten in onderwijshuisvestingsrecht een online seminar voor juristen, beleidsadviseurs en andere medewerkers van gemeenten die te maken hebben met onderwijshuisvesting.

 

In ongeveer 1,5 uur wordt u bijgepraat over de juridische actualiteiten en andere recente ontwikkelingen op het terrein van onderwijshuisvesting. U kunt daarbij denken aan onder andere de uitspraak van de Hoge Raad van 31 maart jl. over de reikwijdte van het economisch claimrecht, de (on)mogelijkheden om schoolbesturen te laten meebetalen aan nieuwbouw, renovatie en verduurzamingsmaatregelen, de constructies om als gemeente financieel bij te dragen aan een IKC of Brede School, de laatste wijzigingen in de onderwijswetten, vermenging van argumenten om huisvestingsvoorzieningen te weigeren en bekostiging van lokalen voor bewegingsonderwijs.

Spreker

Wouter Boonstra

Advocaat, Partner
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors