Studiemiddag Actualiteiten Grondverwerving

donderdag 10 oktober 2024 14:00 uur - 16:30 uur Arnhem

Voor wie

Overhedenjuristen en (beleids)medewerkers grondzaken, vastgoed en ruimtelijke ordening bij gemeenten, waterschappen, provincies en andere (semi-) overheden.

Kosten

Kosteloos

Terug van weg geweest: de live studiemiddag Actualiteiten Grondverwerving! Op 10 oktober a.s. verzorgen onze specialisten grondverwerving Bas ten Kate, Jessica de Roos en Carola van Andel weer de jaarlijkse najaarscursus. Dit jaar niet digitaal, maar live op ons kantoor in Arnhem. Zij praten u graag bij over de relevante ontwikkelingen in de grondverwervingspraktijk. Aan bod komen onder meer recente Koninklijke Besluiten, rechtspraak inzake de schadeloosstelling, voorkeursrechten, gedoogplichten en de veranderingen sinds de inwerkingtreding van de Omgevingswet.

 

Bas, Jessica en Carola zijn advocaat en partner bij Nysingh. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van grondzaken en gebiedsontwikkeling, lid van Team Overheid en verzorgen regelmatig (incompany)cursussen over dit onderwerp en andere privaat- en bestuursrechtelijke onderwerpen. Daarnaast publiceren zij in diverse vakbladen en zijn zij actief als bestuurslid bij de Vereniging voor Onteigeningsrecht (Jessica) en de Vereniging voor Onteigeningsadvocaten (Carola).

 

Programma

De studiemiddag vangt aan om 14.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur). Tijdens de bijeenkomst komen de actualiteiten op het vlak van onteigening, schadeloosstelling, voorkeursrechten en gedoogplichten aan bod. Na de bijeenkomst kan nog worden nagepraat met de sprekers onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Doelgroep

Deze studiemiddag is interessant voor onder meer juristen en (beleids)medewerkers grondzaken, vastgoed en ruimtelijke ordening bij gemeenten, waterschappen, provincies en andere (semi-) overheden. Maar ook voor bijvoorbeeld taxateurs, rentmeesters en (andere) grondverwervers is dit een hele nuttige bijeenkomst.

 

Vragen   
Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar macy.groenendaal@nysingh.nl.

Sprekers

Bas ten Kate

Advocaat, Partner

Carola van Andel

Advocaat, Partner

Jessica de Roos

Advocaat, Partner
Contact
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors