Webinar Actualiteiten Arbeidsrecht

dinsdag 03 september 2024 11:00 uur - 12:00 uur Online

Voor wie

HR managers, HR medewerkers, leidinggevenden, juristen en juridisch medewerkers, werkzaam binnen de sector overheid, onderwijs, zorg, ondernemingen en verzekeringen

Kosten

Geen

Graag nodigen wij u uit voor onze maandelijkse webinarreeks ‘Actualiteiten Arbeidsrecht‘ op elke eerste dinsdag van de maand van 11.00 tot 12.00 uur.
 

Rechtspraak, wetgeving én de media
Tijdens deze webinars komen uiteenlopende onderwerpen uit het arbeidsrecht aan de orde, altijd actueel en voorzien van praktische voorbeelden. Of het nu gaat om relevante rechtspraak, (nieuwe) wetgeving of een actualiteit waarover u die ochtend nog in uw dagblad las. Wij lichten de actualiteiten toe en – nog belangrijker – vertalen die naar uw praktijk. Want wat hebben al die ontwikkelingen nou precies voor gevolgen voor uw dagelijkse werk? Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en discussie over de besproken onderwerpen en andere thema’s waar u meer van wilt weten. Tijdens en tot een half uur na het webinar.
 

Vanaf uw werkplek
Het webinar wordt gegeven via het programma Webex en is te volgen via uw computer. U kunt live meekijken én meepraten met onze specialisten. Zo heeft u geen reistijd en kunt u met een investering van één uur worden bijgepraat over onderwerpen die uw dagelijkse werk direct raken.
 

Wij waarderen uw deelname aan (één van) deze webinars zeer!
 

Vragen
Heeft u vragen? Dan kunt u een e-mail sturen naar sectie.arbeidsrecht@nysingh.nl.
 

Aanmelden en deelnamelink
U kunt zich via de button bovenaan deze pagina aanmelden voor dit webinar. Deelname is kosteloos en exclusief voor onder andere juristen en inkopers die vanuit hun functie bij een overheidsorganisatie betrokken zijn bij aanbestedingen. Direct na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging inclusief de deelnamelink.

Meer informatie

Voor vragen over dit evenement en/of uw deelname kunt u contact opnemen met Liane Lans. Zij helpt u graag verder.

Spreker

Allard Bekius

Advocaat, Partner
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors