Webinar ‘Btw en de juridische aspecten van contractering in de zorg’

dinsdag 25 januari 2022 14:00 uur - 16:00 uur Online

Voor wie

Iedereen die in de zorgsector werkzaam is en zich bezighoudt met btw, zorgverkoop of juridische zaken (administratief personeel, medewerkers van financiële afdelingen, zorgverkoop, controller of in-house fiscalist)..

Opleidingspunten

geen

Kosten

kosteloos

Nysingh en Baker Tilly zijn beiden gevestigde dienstverleners in de zorg en werken vanuit die hoedanigheid geregeld samen. Zij slaan nu ook de handen ineen om u met één webinar bij te praten over zowel de btw-aandachtspunten in de zorg als de actualiteiten op het gebied van zorgcontractering.

 

Datum en onderwerpen

Webinar ‘Btw en de juridische aspecten van contractering in de zorg’
Dinsdag 25 januari 2022 van 14:00 – 16:00 uur
Sprekers: Annechien Beijering-Beck en Rakesh Ghirah

 

De btw-problematiek bij zorginstellingen is complex en brengt doorgaans vervelende gevolgen met zich mee, zoals boekenonderzoeken en btw-naheffingsaanslagen welke door de Belastingdienst kunnen worden opgelegd. Het is daarom van belang om uw organisatie aan de voorkant btw-technisch goed in te richten. Rakesh Ghirah, btw-specialist bij Baker Tilly, praat u in het eerste deel van het webinar bij over de meest voorkomende btw-aandachtspunten en actualiteiten.

 

Annechien Beijering, specialist gezondheidsrecht bij Nysingh, gaat vervolgens in op de actualiteiten op het gebied van zorgverkoop in de Zvw, Wlz, Jeugdwet en Wmo. Denk aan de ontwikkelingen op het gebied van selectieve zorginkoop, omzetplafonds, reële tarieven en ongecontracteerde zorg. Ook volgen enkele tips&tricks voor controles en onderzoeken én zal er aandacht worden besteed aan de effecten van het Regeerakkoord.

 

Tot slot zal er aan het einde van het webinar nog een korte Q&A zijn waar u de gelegenheid heeft om uw praktijkvragen te stellen aan onze specialisten.

 

Vanaf uw werkplek

Dit webinar wordt gegeven via het programma Webex en is te volgen via uw computer. U kunt ‘live’ vragen stellen aan de sprekers. Zo ontvangt u informatie die u direct kunt gebruiken.

 

Kosten en aanmelden

Deelname aan dit webinar is kosteloos. U kunt zich aanmelden via de ‘meld-u-aan-button’ bovenaan deze pagina.

Meer informatie

Voor vragen over dit evenement en/of uw deelname kunt u contact opnemen met Wilma van Ommen. Zij helpt u graag verder.

Spreker

Annechien Beijering-Beck

Advocaat
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content