Verzekeringsdag 9 mei 2019

Het volgende kennisproject dat wordt verzorgd door de Nysingh Academy op het terrein van verzekeringen is de Verzekeringsdag op 9 mei 2019.

 

Tijdens de Verzekeringsdag, die plaatsvindt op Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen-Rijsenburg), zal onder meer gesproken worden door Professor mr. N. van Tiggele, hoogleraar Verzekeringsrecht Erasmus Universiteit Rotterdam en Radboud Universiteit Nijmegen. Zij zal de do’s en dont’s van persoonlijk onderzoek bespreken. Met name op het gebied van internetonderzoek zijn er veel vragen.

 

Daarnaast worden er workshops verzorgd door de advocaten van Nysingh: de Verzekeringsdag zal verdieping bieden in Mediation (Maarten Spronck), Logistiek (Rutger Evers en Stijn de Zwart), Verzekeringsrecht (Anita de Ruiter en Saskia Odijk) en Aansprakelijkheidsrecht (Esther Ceulen en Rense Lubach).

 

U kunt zich nog aanmelden voor de Verzekeringsdag. Wees er snel bij want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.

Overige activiteiten Nysingh Academy

 

Naast bovengenoemde activiteiten op het gebied van verzekeringen, biedt de Nysingh Academy nog heel veel meer. Er zijn de komende maanden studiemiddagen en online seminars voor overheden, er wordt gesproken over circulair bouwen en er worden cursussen op maat georganiseerd.

 

Kijk hier voor een actueel overzicht van alle (online) seminars, bijeenkomsten en cursussen