Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Internationaal zakendoen

Internationaal zakendoen biedt veel kansen. Wie zijn talen spreekt, de logistiek beheerst en de juiste partners weet te vinden maakt een serieuze kans op succes. De keerzijde is dat de risico’s ook groter zijn. Een sterke juridische partner die inzicht heeft in de lokale markten helpt deze risico’s te beheersen. Op het gebied van contracten bijvoorbeeld. Of aansprakelijkheden, vennootschapstructuren en incasso’s.


Over de grens

U doet internationaal zaken. En wilt dus eigenlijk in ieder land de juiste advocaat of notaris kennen. Nysingh is aangesloten bij het internationale TAGLaw netwerk en heeft daarmee toegang tot meer dan 7500 juristen in bijna 100 landen. U hoeft dus nooit te zoeken. Dat hebben wij al gedaan.

Contact: mr. Alex Lever

Meer over TAGLaw


Grenzeloos werken

Het arbeidsrecht is niet in ieder land hetzelfde. De arbeidsrechtspecialisten van Nysingh begeleiden buitenlandse ondernemingen bij omgang met het Nederlands arbeidsrecht. En adviseren Nederlandse bedrijven over arbeidsrelaties in internationaal perspectief.

Contact: mr. Martijn van de Mortel

Arbeidsrecht


Europees recht

Wanneer u producten op de EU-markt wilt brengen krijgt u te maken met de producteisen en importregels van de EU. Nysingh heeft experts met een grote ervaring op het gebied van het EU-recht, die u kunnen adviseren over import in de EU, maar ook over het op de markt brengen van producten binnen de EU, over import- en exportbelemmeringen van andere lidstaten, productregulering, technische eisen en dergelijke.

Contact: mr. Cees Dekker

Meer over producten op de  EU-markt


Internationaal contracteren

Contact: mr. Rob Klein

Contractenrecht


Zie ook

Special topics