Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Vastgoed & Bouw

Vastgoed & Bouw | Nysingh weet er meer vanBouwen, beleggen of aankopen. Erfpacht of projectontwikkeling. Huur of verhuur. Als u met vastgoed & bouw bezig bent, wordt u regelmatig geconfronteerd met juridische vraagstukken.

De vastgoedspecialisten van Nysingh kennen de regels, maar kennen ook uw praktijk. Zij hebben jarenlange ervaring opgebouwd in belangrijke sectoren van de vastgoedmarkt. Zij treden op als adviseur, notaris of advocaat voor projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, overheden, zorgverleners, professionele en particuliere beleggers. Zij zijn uw sparringpartner zodra het erop aankomt.

Voor een deskundig en praktisch advies over onroerend goedtransacties, erfpacht en splitsing, ruimtelijke ordening en bestemmingsplannen, over verzekeringen en financieringen, kunt u terecht bij onze specialisten van Vastgoed & Bouw.


Huur & Verhuur

De aantrekkende markt zorgt niet alleen voor een toename van het aantal transacties met betrekking tot commercieel vastgoed. Ondernemers en beleggers zijn inmiddels bereid hun verlies te nemen op gedateerde kantoorpanden en te investeren in kansrijke transformaties. Daarbij helpt de toenemende vraag naar kwalitatief goede, duurzame huurwoningen in het (geliberaliseerde) middensegment. Toename van de onlineverkoop zet de middenstand permanent onder druk, laat gaten vallen in winkelstraten. Maar ook hier zorgen creatieve ideeën over de inrichting van het winkelgebied voor nieuwe initiatieven. De focus is gericht op een “beleving” die de onlineverkoop niet biedt.

De afdeling Huur & Verhuur begeleidt in deze sectoren de totstandkoming van contracten en draagt bij aan het oplossen van (juridische) problemen. Niet alleen bij het aangaan van de huurrelatie, maar ook bij de vaak jarenlange uitvoering van het contract.


Zie ook

Special topics