Nysingh’s Modeldossier

Nysingh's modeldossierEen handzame gids voor de praktijk bij disfunctioneren, verwijtbaar handelen of een verstoorde arbeidsverhouding inclusief modellen.

Het personeelsdossier is belangrijker dan ooit. Om het personeelsdossier zoveel mogelijk op orde te hebben, hebben wij Nysingh’s Modeldossier gemaakt. Een handzame gids om u in de praktijk van dienst te zijn met praktische informatie, tips (do’s and don’ts), een stappenplan en modelbrieven.

In deze gids leggen wij aan de hand van een korte introductie uit wanneer sprake is van disfunctioneren en hoe disfunctioneren kan worden voorkomen. U krijgt een praktische handleiding om – voor het geval er toch sprake is van disfunctioneren – dat zoveel mogelijk te verhelpen. Lukt dat niet, dan kunt u er aan de hand van deze handleiding voor zorgen dat u uw personeelsdossier in ieder geval op orde hebt.

We bespreken ook hoe om te gaan met een werknemer die verwijtbaar handelt en wat te doen in geval van een verstoorde arbeidsrelatie.

Vul hieronder uw gegevens in en download het bestand

Met het downloaden van het bestand accepteert u dat Nysingh uw gegevens zal gebruiken om u via e-mail op de hoogte te houden van relevante juridische informatie.

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors