Risicomanagement in het faillissementsrecht

Ondernemen is risico’s nemen. En hoewel u er alles aan doet om succesvol te zijn, beseft u ook dat geluk en toeval soms een grote rol spelen. Juist omdat u het lot niet altijd in de hand heeft, is het belangrijk om juridisch goed voorbereid te zijn op tegenvallers. Niet alleen bij uw eigen onderneming, maar ook bij uw leveranciers en klanten.

Nysingh weet uw belangen te beschermen, nog vóór ze bedreigd worden. Zodat als er iets gebeurt, u daar zo min mogelijk last van heeft.

Risicomanagement

Juridisch advies over risicomanagement

Onze specialisten in risicomanagement kennen het klappen van de zweep en staan ondernemers in elke fase van de ondernemingscyclus bij. Dat doen we met maar één doel: u als ondernemer bewust maken van de risico’s. Zodat u zelf bewust kunt kiezen welke risico’s u neemt en welke risico’s u buiten uw onderneming wilt houden.

 

Wij benaderen risicomanagement vanuit vier fasen van bedrijfsvoering:

 

1. Start en groei

 

Het gaat uitstekend met uw onderneming. U heeft de wind en het tij mee. Dan is het juist op dit moment belangrijk de tijd te nemen en u voor te bereiden op veranderende omstandigheden. Nysingh informeert u graag hoe u uw onderneming ook in mindere tijden wendbaar houdt.

 

2. Stagnatie

 

Het lijkt minder goed te gaan met uw onderneming. Of met een van uw leveranciers of afnemers. U herkent de signalen en wilt tijdig maatregelen nemen. Nysingh vertelt u graag waar u op moet letten.

 

3. 5 voor 12

 

U kunt niet meer aan uw verplichtingen voldoen. Of u merkt dat uw leveranciers of afnemers hun verplichtingen niet meer kunnen nakomen. En nu wilt u weten wat u wat kunt doen, zo kort voor een mogelijk faillissement. En wat u beter kunt laten. Nysingh helpt u graag.

 

4. Faillissement

 

U wordt failliet verklaard en krijgt te maken met een curator. Of uw leveranciers of afnemers zijn failliet verklaard, terwijl u nog niet betaalde vorderingen heeft uitstaan. En nu wilt u weten hoe u zo goed mogelijk met een faillissement om kunt gaan. Dan wijst Nysingh u de weg.

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors