Banking & Finance

Financiële regelgeving is complex, zowel nationaal als internationaal, en aan constante wijzigingen onderhevig. Zowel uw business als de structuur van uw organisatie kunnen hierdoor beïnvloed worden. Ook als u het niet direct verwacht kunt u te maken krijgen met eisen die worden gesteld door de financiële regelgeving. Nysingh heeft niet alleen veel expertise op het gebied van Banking & Finance, maar ook kennis van de markt en uw branche. Wij helpen u dus graag op weg.

Heeft u vragen over banking & finance? Wij helpen u graag verder.

Diana Gunckel

Advocaat

Financiering

U kunt voor uw financiering natuurlijk een aanvraag indienen bij uw bank, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een investeringsronde, waarbij de investeerders in ruil voor eigen vermogen aandelen in uw onderneming verkrijgen. Wellicht denkt u er misschien niet meteen aan, maar ook op deze vorm van financiering kan financiële regelgeving van toepassing zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u een prospectus moet opstellen, of dat een informatiedocument moet worden ingediend bij de Autoriteit Financiële Markten. Maar ook voor allerlei andere vormen van financiering, zoals fintech, crowdfunding en fondsen, geldt dat mogelijk aanvullende eisen worden gesteld door de financiële regelgeving.

Onze advocaten Banking & Finance

De specialisten van Nysingh adviseren over een grote variatie aan financiële transacties, van standaard bancaire financieringen tot complexe, tailor-made faciliteiten met bijbehorende zekerheidsstructuren. Ook adviseren we over de structurering van overnamefinancieringen. Dat doen we voor ondernemingen in verschillende branches en sectoren. Ook als u financiële diensten aanbiedt in het kader van uw bedrijfsactiviteiten, kunt u bij ons terecht.

 

Onze grondige vakkennis in combinatie met onze sectorkennis stelt ons in staat u doelgericht en actief te adviseren, bijvoorbeeld in het kader van uw onderhandelingen met een financier. U vraagt om praktische oplossingen, wij bieden u die. Of u nu kort met ons wilt sparren om verder op weg te worden geholpen of van ons vraagt een leidende rol te nemen en namens u op te treden, we helpen u graag.

Expertise

U kunt bij ons terecht voor advisering en begeleiding bij:

  • Financieringstrajecten, ook in het kader van overnames of herstructureringen, en waaronder begrepen alle vormen van krediet- en zekerhedendocumentatie
  • Legal opinions
  • De Wet op het financieel toezicht en d Prospectusverordening
  • De uitgifte van effecten (prospectusplicht; informatiedocument; melding)
  • Vergunningen en vrijstellingen
  • De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)
  • Vermogensbeheer
  • Het opstellen van alle nodige interne documentatie
Contact
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors