Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

mr. ing. J. Scholtens (Jasper)

Advocaat
scholtens
LocatieZwolle
BranchesOnderwijs, Recovery
RechtsgebiedenICT-recht, Ondernemingsrecht, Overheid & Privacy, Privacyrecht, Vennootschapsrecht
Telefoon+31 38 425 92 40
Mobiel+31 6 20 45 70 59

Jasper Scholtens studeerde in 2010 af aan de Universiteit van Utrecht in de richting Privaatrecht met als specialisatie ondernemingsrecht. Voordat hij begon aan zijn studie rechten heeft hij een HBO-opleiding Hogere Informatica afgerond. De combinatie van deze twee studies zorgt ervoor dat Jasper niet alleen een gedegen kennis heeft van het recht, maar ook begrijpt waar het feitelijk over gaat in ICT-zaken.

Jasper is werkzaam op de sectie Ondernemingsrecht. Daar houdt hij zich bezig ICT-gerelateerde zaken (advies en procedures), vragen en geschillen op het gebied van het vennootschapsrecht, fusies en overnames, samenwerkingsovereenkomsten, herstructurering en de afwikkeling van faillissementen.

Jasper is lid van de Marktgroep Onderwijs van Nysingh, een team waarin diverse rechtsgebieden zijn vertegenwoordigd en dat zich specifiek richt op de onderwijsbranche en de daarbij behorende wet- en regelgeving. Daarnaast is hij ook lid van de Marktgroep Overheid, waar hij zich onder meer bezig met complexe ICT-contracten tussen overheidsinstellingen en leveranciers.


Advocaat sinds:

2011

Opleiding:

  • Universiteit Utrecht
  • Hogeschool van Utrecht (Hogere Informatica)
  • Grotius opleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht

Vreemde taal:

Engels

Onze mensen