Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Cursus “Wet Arbeidsmarkt in Balans” (WAB)

17 september | maximum aantal deelnemers bereikt. Nieuwe data: 1 en 17 oktober


Het maximum aantal deelnemers is bereikt. U kunt zich aanmelden voor de cursus op dinsdag 1 oktober in Utrecht of donderdag 17 oktober in Zwolle.

De wet ‘Arbeidsmarkt in Balans’ (WAB) komt eraan. Het kabinet wil met deze wet de arbeidsmarkt hervormen en het verschil tussen vast en flexibel werk verkleinen. Dit betekent dat het arbeidsrecht met ingang van 1 januari 2020 (opnieuw) ingrijpend wijzigt. Welke gevolgen heeft dit heeft voor uw organisatie?

Graag nodigen wij u uit voor de cursus ‘Wet Arbeidsmarkt in Balans’ op dinsdag 1 oktober in Utrecht of donderdag 17 oktober in Zwolle. Deze cursus wordt op 1 oktober verzorgd door onze specialisten arbeidsrecht Martijn van de Mortel en Marjolijn van Deventer en op 17 oktober door Allard Bekius en Marjolijn van Deventer.

Onderwerpen

Tijdens deze cursus wordt de inhoud van deze wet helder en overzichtelijk met u besproken en hoort u hoe u op de komst van deze wet kunt anticiperen. Ook is er veel ruimte voor het beantwoorden van vragen en het delen van ervaringen. Na deze cursus bent u op de hoogte van de komende wijzigingen op het gebied van:

  • het ontslagrecht;
  • de ketenregeling;
  • de proeftijd;
  • de transitievergoeding;
  • en oproep- en payrollcontracten.

Programma

14:00 – 14:15…..Ontvangst
14:15 – 15:30Inhoudelijk deel
15:30 – 15:45Pauze
15:45 – 17:00Vervolg inhoudelijk deel
17:00 – 17:30Borrel met hapje

Punten

U ontvangt voor deelname aan deze cursus 2 PO-punten (NOvA).

Kosten

De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen € 195 (excl. BTW) per persoon. Na uw aanmelding ontvangt u een factuur op het door u opgegeven factuuradres.

Vragen

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar Allard Bekius.

Terug naar Nysingh Academy