Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Online seminar Actualiteiten Aanbestedingsrecht


Graag nodigen we u uit voor het online seminar op maandag 11 februari 2019 van 11:00 – 12:00 uur.

Vanaf uw eigen werkplek

Nysingh online seminars zijn te volgen vanaf iedere computer met een internetverbinding en geluid. Met een link en wachtwoord kunt u inloggen en live meekijken én meepraten met onze specialisten.

Inschrijven

U kunt zich opgeven voor het seminar via het inschrijfformulier. Indien u reeds eerder heeft deelgenomen kunt u met uw inloggegevens inloggen en kunt u zich direct aanmelden. Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail met daarin uw wachtwoord en vóór het seminar ontvangt u een herinnering met daarin de link waarmee u eenvoudig mee kunt kijken. Mocht de link onverhoopt niet werken, dan kun u een e-mail sturen naar sectie.marktordening@nysingh.nl.

Praktisch

U kunt het online seminar volgen van achter uw eigen computer en vragen stellen of in discussie gaan met de spreker. Zo heeft u geen reistijd en kunt u met een investering van één uur worden bijgepraat over onderwerpen die uw dagelijkse werk direct raken. Dit online seminar wordt verzorgd door Dorien Zweers-te Raaij.

Aanbestedingsrecht bij Nysingh

Onze bijzondere expertise op het gebied van het aanbestedingsrecht maakt Nysingh een vaste partner voor overheden in geval van vragen over het toepassingsbereik van het (Europese) aanbestedingsrecht, de Aanbestedingswet 2012 en het bijbehorende flankerend beleid, de vormgeving van aanbestedingsprocedures en het voeren van verweer in geval van gerechtelijke procedures.

Terug naar Nysingh Academy