Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Online seminar | Actualiteiten Awb

Tijd:
14:00 uur - 15:30 uur
Locatie:
Online
Spreker(s):
Voor wie:
Overheden
Tijd:
14:00 uur - 15:30 uur
Locatie:
Online
Spreker(s):
Voor wie:
Overheden

Omdat wij u, ook in de huidige situatie, graag willen blijven faciliteren, worden de reeds geplande studiemiddagen Awb voor overheden omgezet naar twee online seminars. Tijdens deze online seminars voor onze overheidsrelaties staat de actuele rechtspraak op het terrein van het bestuursrecht centraal.

In het eerste online seminar informeren Mark Tunnissen en Matthias Kruisselbrink, beiden advocaat bestuursrecht, u over de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak over de hoofdstukken 1 tot en met 4 van de Awb. Daarbij geven zij u handige tips.

In het tweede online seminar verzorgt prof.mr. Raymond Schlössels, als adviseur verbonden aan ons kantoor, een inleiding over ‘het vertrouwensbeginsel in het bestuursrecht’. Vervolgens gaan Mark Tunnissen en Matthias Kruisselbrink in op de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak over de hoofdstukken 5 tot en met 8 van de Awb en de gevolgen van die ontwikkelingen voor uw praktijk.

Data

Deze twee online seminars vinden plaats op:

  1. Dinsdag 14 april 2020 van 14:00 – 15:00 uur
    Actualiteiten van de Awb (hoofdstukken 1 tot en met 4)
  2. Donderdag 23 april 2020 van 14:00 – 15:30 uur
    Inleiding over ‘het vertrouwensbeginsel in het bestuursrecht’ en Actualiteiten van de Awb (hoofdstukken 5 tot en met 8)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. U ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging met een link naar een aanmeldformulier bij Online Seminar. Als u zich aanmeldt voor beide online seminars, ontvangt u twee berichten. Indien u zich al voor een van de studiemiddagen had opgegeven en deel wilt nemen aan deze online seminars, wilt u zich dan opnieuw aanmelden?

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail met daarin uw wachtwoord. Vóór het seminar ontvangt u een herinnering met daarin de link waarmee u eenvoudig kunt meekijken. Indien u reeds eerder heeft deelgenomen aan een van onze online seminars, kunt u met uw inloggegevens inloggen en kunt u zich direct aanmelden.

Opleidingspunten

Wij melden deze online seminars aan bij de Nederlandse Orde van Advocaten, zodat u opleidingspunten kunt krijgen voor uw deelname aan beide online seminars.

Kosten

Aan het bijwonen van deze online seminars zijn geen kosten verbonden.

Vragen

Voor vragen over deze seminars en/of uw deelname kunt u contact opnemen met Gwen von Kriegenbergh:
M: gwen.vonkriegenbergh@nysingh.nl | T: 088 752 0225

Terug naar Nysingh Academy