Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Wat zijn de juridische risico’s en kansen voor circulair bouwen?


Circulair bouwen: de uitdagingen zijn groot en de ambities zijn fors!

Er wordt veel gesproken over en gestudeerd op circulair bouwen, maar bedrijven, opdrachtgevers en overheden zijn nog erg afwachtend. De nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijnen en de (herziene) Aanbestedingswet 2012 bieden misschien meer ruimte dan u denkt.

Bijeenkomst

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst van Stichting Circulair Bouwen, Stichting Kiemt, Circles en Nysingh. Sprekers tijdens deze bijeenkomst zijn de advocaten Matthijs Mutsaers, specialist (circulair) aanbesteden, Matthias Kruisselbrink, specialist bestuursrecht (energie en duurzaamheid) en notaris Edith Dutmer, specialist vastgoed bij Nysingh. Edith, Matthias en Matthijs zijn verbonden aan de Marktgroep Overheid van Nysingh.

Het programma

13.30 – 14.00 uur: ontvangst
14.00 – 14.10 uur: welkomstwoord
14.10 – 14.50 uur: Circulair en modulair bouwen: wie is eigenaar? door Edith Dutmer
14.50 – 15.30 uur: Circulair bouwen vanuit bestuursrechtelijk perspectief door Matthias Kruisselbrink 
15.30 – 15.50 uur: pauze
15.50 – 16.30 uur: Kansen voor circulair bouwen in de Aanbestedingswet 2012 door Matthijs Mutsaers

Edith, Matthias en Matthijs zien er naar uit om met u in discussie te gaan over deze onderwerpen en beantwoorden graag uw praktijkvragen.

Vanaf 16:30 uur sluiten we af met een borrel.

Vragen en ervaringen delen

Heeft u vragen of wensen op het gebied van aanbestedingsrecht, bestuursrecht en vastgoed gerelateerd aan circulair bouwen? Laat het ons dan weten via het aanmeldformulier. We proberen uw vragen zoveel mogelijk aan bod te laten komen tijdens de bijeenkomst. Afhankelijk van de ingediende vragen en casussen wordt het programma hierop aangepast.

Deze bijeenkomst is de eerste uit een serie bijeenkomsten georganiseerd door de Stichting Circulair Bouwen samen met Nysingh, Rabobank, Radboud Universiteit en andere partijen. Klik hier voor de vervolg bijeenkomsten.


Vragen

Voor vragen over dit evenement en/of uw deelname kunt u contact opnemen met Géri Delfgou:
M: geri.delfgou@nysingh.nl | T: 06 - 303 980 50

Terug naar Nysingh Academy