Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Arbeidsongeschikte werknemer

Arbeidsongeschiktheid leidt in de praktijk vaak tot veel vragen. Dit komt mede omdat er op het gebied van wet- en regelgeving veel ontwikkelingen zijn en er de nodige rechtspraak verschijnt over dit onderwerp. Tijdens deze training lopen wij de actualiteiten met u door en informeren wij u over de ins en outs op het gebied van onder andere arbeidsongeschiktheid, re-integratie, de Wet Poortwachter.

De inhoud van deze training vormt een combinatie van theorie en praktijk. Na afloop van de training weet u hoe u adequaat kunt handelen in geval van arbeidsongeschiktheid, welke verplichtingen er in dit kader gelden voor werkgevers en werknemers en hoe u een loonsanctie van het UWV zoveel mogelijk kunt voorkomen.


Maatwerk

In overleg met u verzorgt onze specialist een praktijkgerichte training op maat die voldoet aan de wensen en specifieke doelstelling van uw organisatie.

Uw investering

Uw investering is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen dat deelneemt aan de training. U ontvangt altijd een passende offerte.

De locatie

De training vindt bij u in huis of op één van onze locaties plaats.

Meer informatie

Stuur voor meer informatie een e-mail naar academy@nysingh.nl of vul het contactformulier in.

.

 

Terug naar overzicht