Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Werknemer overtreedt HACCP; wat kunt u daar als werkgever mee?

Iedere werkgever in de Food moet zorgen dat de HACCP-regels in acht worden genomen. Helaas gaat dit in de uitvoering nog wel eens mis. Welke sancties kunt u in dat geval aan uw werknemers opleggen?

Tijdens deze training leert u meer over het preventieve voedselveiligheidssysteem en de bewustwording daarvan vanuit arbeidsrechtelijk perspectief. Na afloop van de training weet u hoe te handelen als uw werknemers onzorgvuldig handelen en zij de hygiënevoorschriften overtreden en hoe de rechter hier tegenaan kijkt. Daarnaast selecteren wij voor u een aantal praktijkvoorbeelden en relevante jurisprudentie.


Maatwerk

In overleg met u verzorgt onze specialist een praktijkgerichte training op maat die voldoet aan de wensen en specifieke doelstelling van uw organisatie.

Uw investering

Uw investering is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen dat deelneemt aan de training. U ontvangt altijd een passende offerte.

De locatie

De training vindt bij u in huis of op één van onze locaties plaats.

Meer informatie

Stuur voor meer informatie een e-mail naar academy@nysingh.nl of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht