Werknemer overtreedt HACCP; wat kunt u daar als werkgever mee?

Iedere werkgever in de Food moet zorgen dat de HACCP-regels in acht worden genomen. Helaas gaat dit in de uitvoering nog wel eens mis. Welke sancties kunt u in dat geval aan uw werknemers opleggen?

Tijdens deze cursus leert u meer over het preventieve voedselveiligheidssysteem en de bewustwording daarvan vanuit arbeidsrechtelijk perspectief. Na afloop van de cursus weet u hoe te handelen als uw werknemers onzorgvuldig handelen en zij de hygiënevoorschriften overtreden en hoe de rechter hier tegenaan kijkt. Daarnaast selecteren wij voor u een aantal praktijkvoorbeelden en relevante jurisprudentie.


Maatwerk

In overleg met u verzorgt onze specialist een praktijkgerichte cursus op maat die voldoet aan de wensen en specifieke doelstelling van uw organisatie.

Food industrie

 

Uw investering

Uw investering is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen dat deelneemt aan de cursus. U ontvangt altijd een passende offerte.

Incompany of online cursus

De cursus vindt plaats bij u in huis of op één van onze locaties, maar kan ook online gegeven worden.

Meer informatie over de cursus Werknemer overtreedt HACCP; wat kunt u daar als werkgever mee?

Stuur voor meer informatie een e-mail naar academy@nysingh.nl of vul het contactformulier in.

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors