Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Verdiepingstraining Bouwrecht

Bij de uitvoering van werken zijn meestal hoge kosten gemoeid. In de praktijk blijkt het vaak moeilijk deze in de hand te houden. In overleg met u wordt bepaald welke onderwerpen van het bouwrecht nader uitgediept worden in deze verdiepingstraining bouwrecht.

Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om de vraag hoe je voorkomt dat meerwerk uit de hand loopt; hoe stagnatie voorkomen kan worden en hoe omgegaan moet worden met kostenverhogende omstandigheden tijdens de uitvoering. Ook de waarschuwingsplicht van de aannemer is een belangrijk onderwerp. Daarnaast vormt het onderwerp termijnsverlenging en de gevolgen daarvan ook regelmatig een bron van discussie. Het is zaak dat een oplettende opdrachtgever daar goed sturing aan geeft.


Maatwerk

In overleg met u verzorgt onze specialist een praktijkgerichte training op maat die voldoet aan de wensen en specifieke doelstelling van uw organisatie.

Uw investering

Uw investering is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen dat deelneemt aan de training. U ontvangt altijd een passende offerte.

De locatie

De training vindt bij u in huis of op één van onze locaties plaats.

Meer informatie

Stuur voor meer informatie een e-mail naar academy@nysingh.nl of vul het contactformulier in.

 

Terug naar overzicht