Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Nysingh Utrecht

Nysingh UtrechtSinds 2017 kunt u ook bij Nysingh in Utrecht terecht. Met deze locatie, centraal in Nederland, kan Nysingh Utrecht als landelijke speler haar relaties nog beter van dienst zijn. De goede bereikbaarheid en het laagdrempelige karakter van het nieuwe kantoor maken van deze vestiging een echte ontmoetingsplek voor cliënten, advocaten en notarissen. Persoonlijk contact is en blijft belangrijk voor een succesvolle samenwerking.

Vastgoed en ondernemingsrecht in Utrecht

Notaris Bart Terhorst en kandidaat-notaris Evelien Schiffer-Boerrigter zijn u graag van dienst als het gaat om bijvoorbeeld juridische structurering van vennootschappen, internationale herstructureringen en bedrijfsopvolgingsproblematiek. Maar ook voor andere vragen op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoedrecht  kunt u bij hen terecht.

Neem direct contact met hen op via e-mail of telefonisch: 088-752 00 87

Arbeidsrecht en Mediation in Utrecht

Arbeidsrecht advocaat Marjolijn van Deventer staat in Utrecht voor u klaar bij o.a. arbeidsgeschillen, arbeidsvoorwaarden, expats en herstructurerings-trajecten. Zij werkt voor middelgrote en grote (familie)bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen. Ook kan zij ingeschakeld worden als ‘local lawyer’ voor internationale bedrijven.

Marjolijn van Deventer is ook MfN-Mediator. Mediation is bij uitstek geschikt voor het oplossen van arbeids- en samenwerkingsconflicten.

Neem direct contact op met Marjolijn via: e-mail  of telefonisch: 088-752 01 89

Andere rechtsgebieden in Utrecht

Uiteraard kunt u ook voor juridische kwesties binnen andere rechtsgebieden in Utrecht terecht. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.


Onze locaties

Met locaties in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle, heeft Nysingh van oudsher een sterke positie in oost Nederland, maar Nysingh is ook landelijk goed vertegenwoordigd. Door de opening van kantoor Utrecht in 2017 kunnen wij onze relaties elders nog beter van dienst zijn. Bovendien zijn wij thuis in Europa en wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw netwerk.


Contactgegevens Nysingh Utrecht

Maliebaan 83
Postbus 85100
3508 AC Utrecht

t: +31 (0)88 752 00 00
f: +31 (0)88 752 00 01
e: info@nysingh.nl

Routebeschrijving

Nysingh Utrecht is met de auto vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Uitgebreide routebeschrijving.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats naast ons kantoor. Vraag uw contactpersoon een parkeerplaats voor u te reserveren.