Nysingh Academy

Nysingh Academy. Wij zijn er voor u.

Nysingh is een door de Nederlandse Orde van Advocaten en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie erkend opleidingsinstituut.

 

Vanuit de Nysingh Academy organiseren wij webinars, bijeenkomsten en cursussen met een open inschrijving. Ook verzorgen onze specialisten (incompany) cursussen op maat.

 

De specialisten van Nysingh behandelen de juridische inhoud en actualiteit en zij stemmen deze ook af op uw branche of sector. Zodat u juridische kennis opdoet en de context begrijpt. U kunt voor het deelnemen aan onze webinars, bijeenkomsten en cursussen opleidingspunten ontvangen.

 

Neem voor meer informatie over of een vrijblijvende offerte voor een incompany cursus contact op met Géri Delfgou via + 31 6 30 39 80 50 of academy@nysingh.nl.


Webinars & bijeenkomsten

Vanuit de Nysingh Academy verzorgen onze specialisten webinars, bijeenkomsten en cursussen met een open inschrijving. Zij stemmen de inhoud zoveel mogelijk af op uw branche, sector en/of onderneming. Zodat u zowel juridische kennis opdoet, als ook de context begrijpt. Want onze kennis is uw kennis.

 

Naar overzicht webinars & bijeenkomsten


Cursussen op maat

Vanuit de Nysingh Academy verzorgen onze specialisten naast cursussen met een open inschrijving, ook (incompany) cursussen op maat. Zij stemmen de inhoud met u af zodat deze aansluit op uw branche, sector en/of organisatie. Zodat u zowel juridische kennis opdoet, als ook de context begrijpt. Want onze kennis is uw kennis.

 

Naar overzicht Cursussen op maat

 

 

Contact
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors