Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Jeroen Stekelenburg

Advocaat
Jeroen Stekelenburg
LocatieZwolle
RechtsgebiedenContractenrecht, Faillissementsrecht, Ondernemingsrecht
Telefoon+31 (0)88 752 00 95
Mobiel+31 (0)6 418 27 953

Mijn naam is Jeroen Stekelenburg. Thuis in het ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en faillissementsrecht. Met die kennis adviseer en procedeer ik over samenwerkingen, fusies en overnames en aandeelhoudersvraagstukken. Dat doe ik voor (buitenlandse) bestuurders, bedrijven, instellingen en overheden.

Daarnaast word ik met regelmaat benoemd tot curator in grotere faillissementen, zoals Weyl Beef Products BV en Oad. Vanuit die ervaring sta ik bestuurders, bedrijven en instellingen bij op het gebied van herstructurering, bestuurdersaansprakelijkheid en koop uit faillissement.

Ook treed ik op in aandeelhoudersgeschillen, onder meer in enquête-procedures bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam. Ik sta op de lijst van personen die in enquête-procedures door de Ondernemingskamer worden benoemd tot onderzoeker, tijdelijk bestuurder of tijdelijk beheerder van aandelen.

Ik sta graag cliënten bij die, net als ik, liever de oplossing zoeken dan het conflict. Samen met hen ga ik de (juridische) uitdaging aan door te kijken naar wat kan, mag en haalbaar is.

Bel of mail mij gerust.


Opleiding

Tilburg University

Lidmaatschap

Vereniging van Insolventierecht Advocaten (Insolad)

Onze mensen