Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Lianne van den Ham-Leerkes

Advocaat
Profielfoto Lianne van den Ham Nysingh advocaten
LocatieApeldoorn
BranchesSchadeclaims
RechtsgebiedenAansprakelijkheidsrecht, Letselschade, Verzekeringsrecht
Telefoon+31 (0)88 752 01 00
Mobiel+31 (0)6 20 84 63 85

Lianne van den Ham-Leerkes ontdekte haar talent voor de advocatuur tijdens een debating-middag op de middelbare school. “Ik merkte dat ik snel argumenten voor mijn stelling kon vinden en iedereen gemakkelijk meekreeg.” Die ervaring mondde uit in een studie rechten. In 2008 studeerde ze – na een stage bij Nysingh – af aan de Universiteit Utrecht in de richting privaatrecht.

Nuchter, energiek en verbindend. Dat zijn drie woorden die op Lianne van toepassing zijn. Ze bouwt met cliënten graag een persoonlijke band op, waardoor zij veel vaste cliënten heeft. Cliënten komen niet alleen bij Lianne terug voor haar enthousiaste persoonlijkheid, maar vooral voor haar scherpe analyses en goede adviezen. Lianne kan zich onvermoeibaar vastbijten in een juridische puzzel en snel doordringen tot de kern van de zaak.

Daarnaast is Lianne ook een pragmaticus. Ze zoekt altijd naar de beste oplossingen voor haar cliënten. Dat is lang niet altijd een gang naar de rechtszaal. Ze is praktisch ingesteld en houdt van heldere communicatie. “Ik probeer het nooit ingewikkelder te maken dan nodig.”

Lianne publiceert met enige regelmaat in verschillende vaktijdschriften, bijvoorbeeld over de aansprakelijkheid van een wegbeheerder, of over de voordeelsverrekening bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering.


Advocaat sinds:

2008

Opleiding:

Universiteit Utrecht

Vreemde taal:

  • Engels

Onze mensen