Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Marieke Buit-Timmer

Notaris
Marieke Buit-Timmer notaris familiebedrijven
LocatieZwolle
BranchesEstate planning, Familiebedrijven, Handel & Industrie, Onderwijs, Zorg
RechtsgebiedenFamilierecht, Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht
Telefoon+31 (0)88 752 00 36
Mobiel+31 (0)6 30 38 93 73

Marieke Buit-Timmer is na haar afstuderen in 2006 begonnen als kandidaat-notaris bij Nysingh. Sinds 2015 is zij toegevoegd notaris, gespecialiseerd in Ondernemingsrecht. Haar klanten zijn voornamelijk (middel)grote familiebedrijven, onderwijs- en gezondheidszorginstellingen. Marieke houdt zich onder meer bezig met (her)structureringen, overnametransacties, aandelenoverdrachten, statutenwijzigingen, fusies, splitsingen, certificeringen en opvolging.

Een uit het oog springende eigenschap van Marieke? Ze kan snel schakelen, maar ze zal daarbij nooit de samenhangende aspecten uit het oog verliezen. Ze is in alles een onafhankelijk adviseur die altijd als doel heeft om het beoogde van alle betrokkenen ook zodanig vast te leggen in (voornamelijk) notariële akten. Kortom, cliënten weten dat hun zaak bij Marieke in goede en vertrouwelijke handen is.

Marieke is naast een gewaardeerd toegevoegd notaris ook een collega waar je op kunt bouwen. Ze is nuchter en praktisch; je weet altijd wat je aan haar hebt. Wees jezelf , er zijn al genoeg anderen. Deze uitspraak is Marieke op het lijf geschreven.


Toegevoegd notaris sinds:

21 september 2015

Opleiding:

Rijksuniversiteit Groningen, notarieel recht en fiscaal recht

Vreemde talen:

  • Duits
  • Engels

Nevenactiviteit:

  • Secretaris van het bestuur van De Maatschappij, departement Zwolle

Onze mensen