Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Mariëlle Journée

Advocaat
Profielfoto van Marielle Journée. Advocaat bij Nysingh.
LocatieApeldoorn
BranchesSchadeclaims
RechtsgebiedenAansprakelijkheidsrecht, Letselschade, Vervoerrecht, Verzekeringsrecht
Telefoon+31 (0)88 752 01 55
Mobiel+31 (0)6 23 65 24 99

Actief, daadkrachtig en communicatief zeer vaardig. Zo kunnen we Mariëlle Journée kernachtig samenvatten. Deze eigenschappen werden al zichtbaar tijdens haar studie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zo was ze als student onder meer voorzitter van Het Juridisch Spreekuur.

Sinds haar afstuderen in 2015 versterkt Mariëlle bij Nysingh de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer. Ze houdt zich voornamelijk bezig met letselschadezaken, waarbij ze optreedt voor verzekeraars, maar ook regelmatig letselschadeslachtoffers bijstaat om hun schade te verhalen. Haar kracht: denken in oplossingen! Ze bekijkt een zaak niet alleen juridisch, maar onderzoekt ook of een pragmatische oplossing mogelijk is.

Naast haar werk als letselschadeadvocaat publiceert Mariëlle regelmatig in verschillende media. Ze heeft onder meer een publicatie op haar naam staan over de uitspraak van de rechtbank Noord-Nederland omtrent de immateriële schade van de benadeelden van de Groningse gaswinning.

Ook in haar vrije tijd zit Mariëlle niet graag stil. Ze houdt van wielrennen, mountainbiken en reist met haar windsurfset graag de wereld over.


Advocaat sinds:

2015

Opleiding:

Rijksuniversiteit Groningen

Vreemde taal:

  • Engels

Specialisaties:

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Letselschade
  • Verzekeringsrecht

Onze mensen