Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Martine Kos

Advocaat
Martine Kos
LocatieUtrecht
RechtsgebiedenAansprakelijkheidsrecht, Verzekeringsrecht
Telefoon+31 (0)88 752 02 75
Mobiel+31 (0)6 12 96 89 50

Martine Kos heeft brede ervaring op het gebied van verzekeringsrecht. Zij adviseert zowel verzekeraars als bedrijven over polisdekking. Daarbij kan het onder meer gaan om geschillen over AvB-verzekering, All risks-verzekering, fraudeverzekering, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering en kredietverzekering. Daarnaast is Martine ervaren op het gebied van aansprakelijkheidsrecht.

Martine begon haar carrière in 2002 bij een groot kantoor, waar zij vaak werkte in een internationale context. Zij werkte twee jaar vanuit de Londense vestiging van dit kantoor en was in die periode enige tijd gedetacheerd bij Goldman Sachs in Londen. In 2015 stapte zij over naar een middelgroot Utrechts kantoor. Martine heeft zich in 2019 bij Nysingh aangesloten.

Martine’s internationale ervaring geeft haar praktijk extra diepgang. Martine streeft altijd naar de-escalatie en het bereiken van een minnelijke oplossing, maar als het nodig is haalt zij met haar scherpe analyses het onderste uit de kan in de rechtszaal. Cliënten vinden het prettig met haar te werken omdat ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.

Martine staat in haar vrije tijd veel langs de lijn bij haar drie kinderen en zingt daarnaast in vocaal ensemble Musa. Ook op muzikaal vlak zoekt zij steeds nieuwe uitdaging.


Advocaat sinds:

2001

Opleidingen:

  • Vrije Universiteit
  • University of California, Berkely
  • Grotius Aansprakelijkheidsrecht

Vreemde taal:

  • Engels

Lidmaatschappen:

  • Vereniging voor Verzekeringswetenschap
  • Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht

Onze mensen