Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Matthijs Mutsaers

Advocaat
Matthijs Mutsaers
LocatieZwolle
BranchesEnergietransitie en duurzaamheid, Overheid, Zorg
RechtsgebiedenAanbestedingsrecht, Bestuurlijke samenwerking en deelnemingen, Bestuursrecht, Energietransitie en duurzaamheid, Overheid & Duurzaamheid
Telefoon+31 (0)88 752 00 25
Mobiel+31 (0)6 22 24 21 89

Matthijs Mutsaers is gespecialiseerd in het Europese en Nederlandse aanbestedingsrecht. Hij staat als adviserend en procederend advocaat zowel aanbestedende diensten als inschrijvers bij. Hij behandelt vaak complexe zaken, bijvoorbeeld in de ict, bouw, energie en zorg. Tot zijn cliënten behoren diverse gemeenten, provincies, waterschappen, ziekenhuizen, zorgaanbieders, zelfstandige bestuursorganen en ondernemers.

Matthijs staat erom bekend dat hij altijd uitstekend op de hoogte is van de relevante ontwikkelingen in zijn vakgebied. Hij heeft een goed gevoel voor bestuurlijk-politieke verhoudingen, is scherp, precies, creatief en laagdrempelig. Hoe gecompliceerd een zaak ook is, Matthijs kan het altijd in begrijpelijke taal verwoorden.

Daarnaast is Matthijs ook een echte teamspeler. Hij is trots op zijn aanbestedingsteam dat toonaangevende cliënten bedient en zowel nationaal als internationaal zeer goed staat aangeschreven. Het geheim zit ‘m volgens Matthijs in de goede samenwerking; samen werken, samen winnen.


Advocaat sinds:

2001

Opleiding:

Rijksuniversiteit Groningen (privaatrecht)

Vreemde talen:

  • Duits
  • Engels

Specialisaties:

Lidmaatschap en nevenactiviteiten:

  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht
  • Annotator van het tijdschrift Jurisprudentie Aanbestedingsrecht (JAAN)
  • Medeauteur van de Kluwer Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht en van de Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht
  • Docent aan de Grotius Academie (specialisatieopleiding aanbestedingsrecht)

Onze mensen