Werken bij Nysingh

Kom jij ook bij Nysingh werken?

Bij Nysingh zijn we professioneel en gedreven. We combineren een groot enthousiasme voor ons vak met een brede horizon. We zijn vakinhoudelijk sterk en volgen de ontwikkelingen in de verschillende branches en sectoren op de voet. Omdat we ons echt verdiepen in onze cliënten geeft dat ons de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Het liefst met duidelijke, heldere en praktische adviezen.

 

Daarnaast zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk en privé. Bovendien vinden we het belangrijk dat je je bij ons kunt blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

naar alle vacatures

Medewerkers over werken bij Nysingh

Birgit de Vries

secretaresse Vastgoed & Overheid

Birgit de Vries

 

 

Birgit werkt sinds 2007 bij Nysingh als secretaresse bij de sectie Vastgoed & Overheid.

Lees hier haar ervaringen.

 

 


Bram Mulder ten Kate

kandidaat-notaris sectie Vennootschap & Transacties

Bram Mulder ten Kate

 

Ik werk als kandidaat-notaris ondernemingsrecht op de vestiging Arnhem. Voor Nysingh heb ik meer dan negen jaar gewerkt in Amsterdam, eerst bij De Brauw Blackstone Westbroek, later bij Clifford Chance. Ik werkte hier met veel plezier, maar vroeg me op een gegeven moment af of ik bij zo’n kantoor de laatste “beslissende” stap in mijn carrière wilde nemen (partner wilde worden). Ik woonde al in Arnhem en zowel de reistijd als de bij zulke kantoren gebruikelijke werktijden deden mij besluiten contact op te nemen met kantoren in de regio.

 

Lees meer


Matthijs Mutsaers

advocaat sectie (Europees) mededingings- en aanbestedingsrecht

Matthijs Mutsaers

 

Na mijn afstuderen ben ik bij een middelgroot kantoor begonnen in de overheidspraktijk. Daar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het (Europees) aanbestedingsrecht. Ik merkte dat onze cliënten in toenemende mate te maken kregen met dit rechtsgebied en dat er betrekkelijk weinig advocaten waren die hier echt goed in thuis waren. In zekere zin een gat in de markt dus. Ik ben toen vol enthousiasme in dat gat gesprongen en heb me sindsdien steeds meer gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht.

 

Lees meer

 


Marloes Poelsema

advocaat sectie Ondernemingsrecht

Marloes Poelsema

 

‘Het beste van twee werelden.’ Dat is precies wat Nysingh voor mij betekent. Toen ik afstudeerde, had ik wel een bepaald beeld van hoe mijn professionele toekomst eruit zou moeten zien. In ieder geval wist ik zeker dat ik bij een middelgroot of groot kantoor wilde gaan werken om zodoende de gelegenheid te krijgen me te specialiseren in een bepaald rechtsgebied en niet van alles maar een beetje te doen. De manier van werken in secties bij Nysingh sloot daar heel nauw bij aan.

 

Lees meer

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages