Werken bij Nysingh

Kom jij ook bij Nysingh werken?

Bij Nysingh zijn we professioneel en gedreven. We combineren een groot enthousiasme voor ons vak met een brede horizon. We zijn vakinhoudelijk sterk en volgen de ontwikkelingen in de verschillende branches en sectoren op de voet. Omdat we ons echt verdiepen in onze cliënten geeft dat ons de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Het liefst met duidelijke, heldere en praktische adviezen.

 

Daarnaast zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk en privé. Bovendien vinden we het belangrijk dat je je bij ons kunt blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

naar alle vacatures

Medewerkers over werken bij Nysingh

 

Sandra Heuverhorst

secretaresse Ondernemingsrecht

Sandra Heuverhorst

 

Sandra werkt sinds 1995 bij Nysingh als secretaresse bij de sectie Ondernemingsrecht.

 

Lees hier haar ervaringen.

 

 


Bram Mulder ten Kate

kandidaat-notaris sectie Vennootschap & Transacties

Bram Mulder ten Kate

 

Ik werk als kandidaat-notaris ondernemingsrecht op de vestiging Arnhem. Voor Nysingh heb ik meer dan negen jaar gewerkt in Amsterdam, eerst bij De Brauw Blackstone Westbroek, later bij Clifford Chance. Ik werkte hier met veel plezier, maar vroeg me op een gegeven moment af of ik bij zo’n kantoor de laatste “beslissende” stap in mijn carrière wilde nemen (partner wilde worden). Ik woonde al in Arnhem en zowel de reistijd als de bij zulke kantoren gebruikelijke werktijden deden mij besluiten contact op te nemen met kantoren in de regio.

 

Lees meer


Ruben van Amerongen

advocaat sectie Arbeidsrecht

 

Nysingh biedt naast een juridische ontwikkeling ook een persoonlijke ontwikkeling, daarom past Nysingh zo goed bij mij. Ruben van Amerongen

Binnen Nysingh is er ruimte voor cursussen op persoonlijk vlak en daarnaast worden er intern veel juridisch inhoudelijke cursussen georganiseerd die ervoor zorgen dat je kennis altijd ‘up-to-date’ blijft.

 

Lees meer

 


Jessica de Roos

Advocaat grondverwerving en pachtrecht

Jessica de Roos

 

Nysingh is voor mij een ideaal kantoor dat staat voor kwaliteit en werken voor mooie cliënten in een prettige en informele sfeer met aandacht voor je loopbaan en ruimte voor groei.

 

Lees meer

 

 

 


Tamana Rezaie

advocaat-stagiaire sectie Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer

 

Ik wist al heel snel dat Nysingh een kantoor was dat bij mij paste en waar ik graag wilde werken. Tamana Rezaie

Wat mij vanaf het begin zo heeft aangesproken bij Nysingh is de diversiteit – in zowel zaken als medewerkers – en de informele (en bovenal leuke) sfeer op kantoor. Zo is er geen drempel om bij mensen naar binnen te lopen voor een praatje of een inhoudelijke vraag.

 

Lees meer

 

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content