Jessica de Roos over werken bij Nysingh

Jessica de Roos (advocaat grondverwerving en pachtrecht)

Jessica de RoosAls advocaat-medewerker met al een aantal jaren ervaring heb ik in 2012 de overstap gemaakt naar Nysingh. Dat bleek de juiste keuze!

 

Nysingh is een groot en gerenommeerd kantoor waarbinnen je je echt kunt specialiseren en voor mooie cliënten mag werken. Ook de omvangrijke praktijk op het gebied van grondzaken sprak mij enorm aan. Daarin onderscheidt Nysingh zich van andere kantoren. Ideaal om mijn specialisme op dat gebied verder te ontwikkelen.

 

Je krijgt alle ruimte om je eigen praktijk en cliëntenkring op te bouwen. Tegelijkertijd sta je er nooit alleen voor. We werken veel samen in teams, ook met kantoorgenoten buiten de sectie en met andere juridische specialismen. De sfeer op kantoor is gezellig en informeel. Deuren staan open en je stapt gemakkelijk binnen om te sparren over inhoudelijke kwesties of natuurlijk om gewoon even een praatje te maken. Ik voel me thuis op kantoor. Daaraan dragen natuurlijk ook de vele sociale activiteiten bij die georganiseerd worden, zoals borrels, etentjes, kantoorfeesten en (ski)trips. Kenmerkend voor de goede sfeer is dat daarnaast ook regelmatig spontaan dingen worden ondernemen, zoals even gezellig borrelen of lunchen buiten kantoor.

 

Hard werken vind ik geen probleem; dat geeft mij ook energie. Voor Nysingh is echter vanzelfsprekend dat er daarnaast voldoende tijd overblijft voor vrije tijd en gezin. Er is oog voor een goede balans tussen werk en privé.

 

Kortom, Nysingh is voor mij een ideaal kantoor dat staat voor kwaliteit en werken voor mooie cliënten in een prettige en informele sfeer met aandacht voor je loopbaan en ruimte voor groei.

 

naar vacatures

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content