Bram Mulder ten Kate over werken bij Nysingh

Bram Mulder ten KateIk ben als kandidaat-notaris ondernemingsrecht werkzaam bij Nysingh op de vestiging Arnhem. Voor Nysingh heb ik meer dan negen jaar gewerkt in Amsterdam, eerst bij De Brauw Blackstone Westbroek en later bij Clifford Chance. Ik heb altijd met veel plezier bij deze kantoren gewerkt, maar vroeg me op een gegeven moment af of ik bij zo’n kantoor de laatste “beslissende” stap in mijn carrière wilde nemen (lees: partner wilde worden), zeker met oog op een gezonde work/life-balance. Ik woonde op dat moment al in Arnhem en zowel de reistijd als de bij zulke kantoren gebruikelijke werktijden deden mij, mede gelet op het feit dat ons tweede kind op komst was, besluiten contact op te nemen met kantoren in de regio.

Overstap naar Nysingh

Ik kende Nysingh nog van een korte meeloopstage tijdens mijn studie en zo kwam ik met een notaris van Nysingh te spreken. In zulke gesprekken heb je het natuurlijk vooral over rationele zaken, zoals carrièreperspectieven en salaris, maar belangrijker is nog wat je gevoel op zo’n moment zegt. Lopen de gesprekken soepel, voel je je op je gemak bij de gesprekspartners en heb je het idee dat de richting die dat kantoor opgaat ook de jouwe is? Al die vragen kon ik al vrij snel bevestigend beantwoorden en dat maakte de keus voor c.q. de overstap naar Nysingh eigenlijk vrij eenvoudig.

Wat maakt het werken bij Nysingh zo aantrekkelijk?

Nu ik een langere periode bij Nysingh werk, kan ik met zekerheid stellen dat ik geen moment spijt heb van de keus om hier aan de slag te gaan. Ook hier wordt, net als in de Randstad echt wel hard gewerkt, maar alles binnen redelijke grenzen. Bovendien hecht dit kantoor veel waarde aan juridische dienstverlening op hoog niveau en dat maakt dat de meest uiteenlopende problemen door de meest uiteenlopende cliënten ter oplossing aan je voorgelegd worden. Je bent geen radertje in een enorme juridische machine die krantenkoppengenererende fusies en overnames begeleidt, maar je praat één op één met de ondernemer en staat hem en zijn bedrijf met raad en daad terzijde. Dit vereist dat je je echt verdiept in de onderneming, zonder dat je aandacht voor de juridisch-inhoudelijke kant van de zaak verslapt. Dat maakt het werken bij Nysingh zo aantrekkelijk.

 

naar vacatures

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content