Sandra Heuverhorst over werken bij Nysingh

Sandra Heuverhorst (Secretaresse)

Sandra HeuverhorstSinds 1995 ben ik als senior-secretaresse werkzaam bij Nysingh, de laatste jaren alleen nog binnen de sectie Ondernemingsrecht. Na het behalen van mijn VWO-diploma en mijn diploma directie-secretaresse bij Schoevers heb ik ruim een jaar in Zwitserland gewoond, gewerkt en gestudeerd om mijn Duits nog verder te verbeteren.

 

Na terugkeer in Nederland rolde ik zonder vooropgezet plan in de advocatuur. En ben daar dus nooit meer weggegaan. Na 2,5 jaar bij een relatief klein advocatenkantoor de kneepjes van het vak te hebben geleerd, werd mij de mogelijkheid geboden de overstap naar Nysingh te maken, waar ik mij verder heb kunnen ontwikkelen. Inmiddels zijn wij 25 jaar verder en werk ik nog steeds met veel plezier bij Nysingh.

 

Door van een relatief klein kantoor over te stappen naar Nysingh kreeg ik de mogelijkheid bij te leren en mij verder te ontwikkelen. Naast mijn werk voor een advocaat-compagnon, een senior-advocaat en een advocaat-stagiaire, maak ik regelmatig deel uit van interne commissies (bijv. op het gebied van ICT, praktijkvoering en KEI) en behoort ook het organiseren van het mooie wielerevenement De Nysingh 100 vanaf het moment dat het idee ontstond tot mijn werkzaamheden. Nysingh biedt mij de ruimte dit naast mijn “gewone” werk te doen. Binnen de praktijken van de advocaten heb ik een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de uitvoering van mijn taken en werkzaamheden.

Mijn ambitie is om mij te blijven ontwikkelen en te verbeteren binnen mijn vakgebied. Nysingh biedt daarvoor de ruimte door scholing aan te bieden en door mij de ruimte te geven ook taken te verrichten die niet tot mijn functie behoren.

 

 

naar vacatures

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content