Tamana Rezaie over werken bij Nysingh

Tamana Rezaie (advocaat-stagiaire)

Jessica de Roos
Tijdens mijn master heb ik door middel van een kantoorbrede student-stage in een relatief kort tijdsbestek kennis kunnen maken met Nysingh.

 

Ik wist al heel snel dat Nysingh een kantoor was dat bij mij paste en waar ik graag wilde werken. Wat mij vanaf het begin zo heeft aangesproken bij Nysingh is de diversiteit – in zowel zaken als medewerkers – en de informele (en bovenal leuke) sfeer op kantoor. Zo is er geen drempel om bij mensen naar binnen te lopen voor een praatje of een inhoudelijke vraag.

Bij Nysingh voel je je dan ook vanaf dag één zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak direct betrokken bij het team. Niet alleen word je gestimuleerd om jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen, ook wordt er vanuit kantoor veel aan teambuilding gedaan door middel van borrels en/of uitjes. Uiteindelijk ben ik vlak na mijn student-stage als werkstudent aan de slag gegaan op de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer, om vervolgens direct na het behalen van mijn master als advocaat-stagiaire te beginnen op diezelfde sectie.

 

Het werken in een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, is iets wat bij mij – en waarschijnlijk ook bij vele anderen – erg aanstekelijk werkt. Ik kan Nysingh iedereen aanbevelen!

 

naar vacatures

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content