Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

AVG

Op 25 mei 2018 is de AVG in werking getreden. Een wijziging die veel impact en grote gevolgen heeft voor organisaties die hier onvoldoende op voorbereid zijn.

AVG NysinghNysingh heeft op 30 januari jl. een groot evenement georganiseerd om onze cliënten voor te bereiden op de AVG. Tijdens het vervolgevent AVG & Privacy op donderdag 11 oktober hebben gastsprekers en specialisten van Nysingh opnieuw hun krachten gebundeld.
Op deze pagina vindt u verder: e-books, informatie over onze AVG-scans, online seminars, antwoorden op veelgestelde vragen en in de rechterkolom onze AVG-specialisten en artikelen over de AVG.


E-books

Om klanten op weg te helpen bij de implementatie van de AVG heeft Nysingh voor verschillende branches een e-book samengesteld. U kunt deze hier downloaden:


AVG-scan

Veel organisaties en bedrijven twijfelen over de stappen die gezet moeten worden voor de AVG en of de ondernomen stappen wel de juiste zijn. Om deze onzekerheid weg te nemen, ontwikkelden onze privacy specialisten onderstaande  AVG-scans.


 

Animatie AVG in de praktijk

Bent u ook druk met implementatie van de nieuwe Europese verordening? In deze animatie vindt u een eenvoudig stappenplan. Klik hier om de animatie te bekijken.

 


Online Seminar

Nysingh heeft in december en januari verschillende seminars georganiseerd voor klanten om hen op weg te helpen bij de implementatie van  de AVG. Hieronder vindt u de opnames voor professionals gerelateerd aan arbeidsrecht en overheden die wij maakten van de sessies.


Belangrijke bronnenFAQ_AVG

Autoriteit Persoonsgegevens

Ondernemersplein

Kennisplatform GDPR van TagLaw

TagLaw is een wereldwijde alliantie van onafhankelijke advocatenkantoren met 150 leden gevestigd in meer dan 90 landen.

 


Rechtsgebieden