Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Contractenrecht

ContractenrechtInkoop en verkoop. R&D. Import en export. Geen bedrijfsproces zonder overeenkomst. Van algemene voorwaarden tot aansprakelijkheden. Nysingh heeft een decennialange ervaring in nationaal en internationaal contractenrecht. Wij adviseren en ondersteunen onze cliënten bij haar bedrijfsvoering, uitbreiding daarvan en het verkennen van nieuwe markten. Met praktisch advies en kennis van uw onderneming. Zo zijn we juridisch partner en denken we met u mee. In uw tempo. Want een onderneming staat immers nooit stil.


Algemene voorwaarden

Lees meer over de verstrekkende gevolgen die algemene voorwaarden kunnen hebben in de whitepaper van mr. Jan van der Burg.

Whitepaper


Contractenrecht over de grens

U doet internationaal zaken. En wilt dus in ieder land de juiste advocaat of notaris kennen. Nysingh is aangesloten bij het internationale TAGLaw netwerk en heeft daarmee toegang tot meer dan 7500 juristen in bijna 100 landen. U hoeft dus nooit te zoeken. Dat hebben wij al gedaan.

TAGLaw


Praktisch betrokken

Joint ventures. Distributie-, agentuur- of franchiseovereenkomsten. Servicecontracten. Samenwerkings-overeenkomsten en strategische allianties. Nysingh is praktisch betrokken bij alle mogelijke commerciële relaties die onlosmakelijk verbonden zijn met ondernemen en adviseert bij het documenteren en structureren van die overeenkomsten.


Zie ook

Rechtsgebieden