Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Faillissementsrecht

FaillissementsrechtVerkeert uw onderneming in zwaar weer? Is een klant of leverancier failliet? Wilt u een onderneming in zwaar weer of vanuit faillissement kopen? Heeft u vragen over bestuurdersaansprakelijkheid?
Dan kan het team faillissementsrecht van Nysingh u bijstaan.

Het team faillissementsrecht bestaat uit specialisten die zich dagelijks bezighouden met dit soort vraagstukken. Vaak werken zij zelf ook als curator en kennen zij ook van die kant het klappen van de zweep. Zij kunnen u bijstaan met alle soorten vragen die uiteindelijk te maken hebben met faillissement, surseance of herstructurering. Niet alleen als het al zover is, maar ook als er nog helemaal geen zwaar weer in zicht is, kunnen zij u helpen uw risico’s te verkleinen en uw mogelijkheden te vergroten voor als er toch iets mis gaat.


F.A.Q.

Veel voorkomende vragen waar wij u bij kunnen helpen, als het gaat om:


Faillissementsverslagen

Hier vindt u alle door ons online gepubliceerde faillissementsverslagen. Alleen van faillissementen uitgesproken na 1 januari 2015, of bijzondere faillissementen van vóór die datum publiceren wij de verslagen online.  Oudere verslagen kunt u vinden in het insolventieregister op rechtspraak.nl.

Rechtsgebieden