Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Parkmanagement

ParkmanagementOm de kwaliteit van recreatieparken en bedrijventerreinen te verbeteren en op die manier te zorgen dat de waarde van het onroerend goed op peil blijft, werken individuele grondeigenaren vaak samen. Deze vorm van samenwerken wordt ook wel parkmanagement genoemd.

Publiek-private samenwerking

Parkmanagement kan leiden tot inkoopvoordelen op bijvoorbeeld energie, afvalverwerking en beveiliging. Vaak wordt ook samenwerking met de overheid gezocht. Om samen te werken aan een gezonde werkomgeving of voor het beheer van de openbare ruimte. Hierdoor verbetert het vestigingsklimaat. En dat is een belangrijke factor voor het behouden van bedrijven of het aantrekken van nieuwe bedrijven. Hierbij wordt parkmanagement opgevat als een publiek-private samenwerking.

Parkmanagement

Parkmanagement is het instrument voor duurzame kwaliteit op bedrijventerreinen. Het is belangrijk dit bij de start van de ontwikkeling goed vorm te geven. En om goed na te denken over kwaliteit en uitstraling. Een succesvolle verkoop, ook van de laatste kavels, is namelijk sterk afhankelijk van het aanzicht van de al gerealiseerde gebouwen en de omgeving.

Voor het waarborgen van duurzame kwaliteit en uitstraling kent de wet diverse juridische instrumenten. Het vergt echter een grondige kennis van zowel die wettelijke instrumenten als de praktijk om de juiste (combinatie van) rechtsfiguren te gebruiken. De specialisten van Nysingh hebben deze kennis en ervaring en zorgen in iedere situatie voor een daarop afgestemde oplossing. Wij verliezen daarbij niet uit het oog, dat die oplossing werkbaar moet zijn en goed uit te leggen aan aspirant kopers.

Vrijblijvend advies nodig op het gebied van Parkmanagement? Neem dan contact op met Edith Dutmer. E: edith.dutmer@nysingh.nl | T: +31 (0)6 51 22 23 30.

Rechtsgebieden