Een zaak beperkt zich niet altijd tot één rechtsgebied. Wij dus ook niet.

Vastgoedrecht

Vastgoedrecht

De vastgoedmarkt is weer sterk in beweging. De woningmarkt vraagt om nieuwbouw. Voor winkelruimten en kantoren wordt gezocht naar transformatiemogelijkheden. De vraag naar logistieke bedrijfsruimten op centrale locaties is gestegen. Een dynamisch krachtenveld voor een belangrijk vermogensonderdeel van organisaties. Een krachtenveld dat vraagt om specialistische kennis op het gebied van vastgoedrecht.

 

Vastgoedrecht specialisten

De vastgoed specialisten van Nysingh hebben een gedegen ervaring in het vastgoedrecht. Nysingh staat bouwers en ontwikkelaars, maar ook overheden en onderwijs- en zorginstellingen bij in vastgoedtransacties en adviseert haar cliënten bijvoorbeeld over huurrecht, bouwrecht, parkmanagement, opstalrechten en erfpachtconstructies. Maar ook voor specifieke kennis en ervaring op het gebied van (online) veilingen, appartementensplitsingen of zorg- en onderwijshuisvesting bent u bij Nysingh aan het juiste adres.

Recent begeleidde Nysingh onder andere de complexe overdracht van Vliegbasis Soesterberg door Provincie Utrecht aan Utrechts Landschap.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze juridische en notariële dienstverlening op het gebied van vastgoedrecht kunt u contact opnemen met Edith Dutmer, E: edith.dutmer@nysingh.nl of +31 (0)651222330.

 

Rechtsgebieden