TAGLaw

TAGLaw is een wereldwijde organisatie van samenwerkende internationale advocatenkantoren. Het behoort tot de vijf grootste juridische netwerken ter wereld. Nysingh is vanaf de oprichting in 1998 actief lid.

Binnen het TAGLaw netwerk heeft Nysingh al ruim 20 jaar toegang tot de full-service en actuele kennis van het recht en rechtsbijstand in meer dan 100 landen. Via dit netwerk van ruim 150 kantoren heeft u met meer dan 10.000 advocaten bovendien toegang tot lokale kennis van uw branche. In vrijwel elk land ter wereld. Betrouwbaar en als het moet nog dezelfde dag. Vele cliënten gingen u al tot volle tevredenheid voor.

 

De kantoren die bij TAGLaw zijn aangesloten zijn stuk voor stuk gerespecteerde en kwalitatief uitstekende advocatenkantoren met lokale kennis en expertise (“Globally Connected; Locally Respected”). Leden worden zorgvuldig gekozen en ondergaan een uitgebreid screeningsproces voordat ze worden toegelaten. Met het TAGLaw netwerk bent u dus verzekerd van dezelfde kwaliteit als u van Nysingh gewend bent.

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors