Vastgoed

Bouwen, beleggen of aankopen. Huur of verhuur. Projectontwikkeling, financiering en erfpacht. Als u met vastgoed bezig bent, wordt u regelmatig geconfronteerd met steeds weer andere juridische vraagstukken. Dan is het van belang u te laten bijstaan door adviseurs die niet alleen thuis zijn in de wet- en regelgeving, maar ook uw branche en de strategische en commerciële belangen kennen.

Heeft u een vaste sparringpartner nodig? Neem gerust contact met ons op.

Frank van Beek

Advocaat

Onze specialisten

De vastgoedspecialisten van Nysingh zijn thuis in het vastgoed, zowel in de privaatrechtelijke als de publiekrechtelijke aspecten. We hebben jarenlange ervaring opgebouwd in belangrijke sectoren van de vastgoedmarkt. Zo staan we als vaste sparringpartner verschillende projectontwikkelaars, (onder)aannemers, woningcorporaties, overheden en zorg- en onderwijsinstellingen bij. We treden ook op voor professionele en particuliere beleggers.

 

Onze advocaten en notarissen zijn graag uw sparringpartner als het gaat om strategisch advies, transacties en vergunningen. Bij onderhandelingen en geschillen opereren onze advocaten op het scherpst van de snede, maar altijd oplossingsgericht en met uw belangen in het achterhoofd.

Vastgoed

Onderwijsvastgoed

Onderwijsvastgoed is een vak apart. De wet- en regelgeving rondom onderwijshuisvesting is complex, en voor veel betrokkenen bij zowel scholen als gemeenten geen dagelijkse kost. Terwijl onderwijsinstellingen veel juridische en financiële risico’s lopen bij het invullen van hun huisvestingsstrategie.

 

Nysingh heeft een team van ervaren specialisten op dit gebied, dat u met parate kennis kan adviseren en assisteren bij het nemen van beslissingen over onderwijshuisvesting, zoals bekostiging, buitengebruikstelling, verkoop, verhuur en bruikleen van schoolgebouwen. Omdat wij zowel optreden voor gemeenten als voor onderwijsinstellingen, kennen wij het krachtenveld en weten we hoe de belangen aan ‘elke kant van de tafel’ het beste kunnen worden gediend.

 

Lees meer over Onderwijsvastgoed

Zorgvastgoed

Zorgvastgoed staat als gevolg van een aantal in elkaar grijpende ontwikkelingen de laatste jaren volop in de belangstelling. Zo is de financiering van bouw- en exploitatielasten voor gebouwen in de care ingrijpend gewijzigd, met als gevolg dat instellingen op zoek moesten naar nieuwe manieren om hun vastgoed te financieren. Tegelijk is in de care extramuralisatie en het scheiden van wonen en zorg ingevoerd. Bovendien hebben zorgaanbieders te maken met veranderende wensen en eisen van hun doelgroepen. Daarbij doen zich vragen en uitdagingen voor die vaak geheel nieuw zijn voor instellingen in de zorg.

 

De specialisten van Nysingh staan ziekenhuizen en instellingen in de care bij deze vastgoedvraagstukken bij.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van de advocaten of notarissen van het team vastgoed.

Contact
Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors