Matthijs Mutsaers over werken bij Nysingh

Matthijs MutsaersNa mijn afstuderen ben ik bij een middelgroot kantoor begonnen in de overheidspraktijk. Daar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het (Europees) aanbestedingsrecht. Ik merkte dat onze cliënten in toenemende mate te maken kregen met dit rechtsgebied en dat er betrekkelijk weinig advocaten waren die hier echt goed in thuis waren. In zekere zin een gat in de markt dus. Ik ben toen vol enthousiasme in dat gat gesprongen en heb me sindsdien steeds meer gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht.

De overstap naar Nysingh

Hoewel ik het altijd ontzettend naar mijn zin heb gehad bij mijn eerste werkgever, begon ik toch de samenwerking met “gelijkgestemden” te missen. Op enig moment had ik een spannend kort geding tegen iemand van Nysingh, die de aanbestedende dienst bijstond. Het toeval wilde dat Nysingh op dat moment op zoek was naar een ervaren advocaat die zich fulltime wilde gaan bezig houden met het Europees aanbestedings- en mededingingsrecht. Wij zijn toen met elkaar in gesprek geraakt. Omdat Nysingh één van de weinige advocatenkantoren is die een grote gespecialiseerde sectie op dit terrein heeft en bovendien een interessante cliëntenportefeuille, was mijn interesse direct gewekt. Gelukkig bleek ook de sfeer bij Nysingh erg prettig. Ik heb toen besloten om de overstap te wagen en heb daar tot op de dag van vandaag geen spijt van.

Nysingh is een kantoor dat veel te bieden heeft en waar enthousiaste, goede advocaten hun hart kunnen ophalen!

Werken bij Nysingh betekent voor mij, iedere dag weer, samen met enthousiaste collega’s op hoog juridisch niveau werken aan interessante en regelmatig spraakmakende zaken. Het voordeel van een groot kantoor als Nysingh is bovendien dat je kunt beschikken over een professionele ondersteuning, bijvoorbeeld op het gebied van knowhow en ICT.

 

naar vacatures

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages