Studenten

Kom jij ook werken bij Nysingh? Als landelijk kantoor met locaties in Utrecht, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle werken wij met ruim 100 juridisch specialisten voor cliënten in het hele land, zijn wij thuis in Europa en bovendien wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw netwerk.

 

Studenten lopen bij Nysingh stage in de advocatuur of op het notariaat. Ook kun je bij ons aan de slag als werkstudent, waar je inhoudelijk wordt uitgedaagd en voor een langere periode meewerkt binnen een sectie.

studenten

Studenten en stage

Wij bieden jou de mogelijkheid om als einde bachelor of master rechtenstudent een kantoor brede of een sectie-specifieke stage te lopen binnen de advocatuur of het notariaat. Je werkt volledig mee in de praktijk en voert daarnaast afwisselende werkzaamheden uit.

 

Solliciteer direct


Studerend juridisch medewerker

Zit je in de eindfase van jouw studie en wil je praktijkervaring opdoen in de advocatuur? Dan kan je bij ons, als derdejaars bachelor en masterstudent, aan de slag als juridisch medewerker.  

Lees meer


Oriënteren

Talentvolle studenten en starters zijn bij ons altijd welkom. Wil je weten wat Nysingh jou kan bieden? Of wil je voordat je solliciteert eerst graag informeel kennismaken?

 

Neem dan contact op met onze recruiter om een oriënterend gesprek in te plannen.

 

Frederike van Spaendonck

Frederike van Spaendonck

 

T: 06-12843676

E: frederike.vanspaendonck@nysingh.nl

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content