Verdiepingscursus arbeidsrecht voor overheidswerkgevers

De deelnemers krijgen, waar nodig aan de hand van wetgeving en jurisprudentie, een grondige en op de eigen adviserende rol afgestemde opleiding in het civiele arbeidsrecht. Na afloop van de verdiepingscursus arbeidsrecht voor overheidswerkgevers:

  • weten de deelnemers hun weg te vinden in het systeem van het arbeidsrecht,
  • zijn de deelnemers in staat arbeidsrechtelijk deugdelijke oplossingen aan te dragen voor in de praktijk veel voorkomende situaties,
  • kunnen de deelnemers tactisch adviseren in (dreigende) ontslagkwesties, voor wat betreft de aanpak en de kosten, en
  • overzien de deelnemers het civiele procesrecht.

Doelgroep

HR-medewerkers, mobiliteitsadviseurs, beleidsadviseurs en juristen bij genormaliseerde overheidswerkgevers

Opbouw

Deze leergang bestaat uit 6 dagdelen van 3 – 3½ uur (incl. pauze).

Trainer

De trainer is een advocaat die beschikt over een jarenlange ervaring in zowel het ambtenarenrecht als het civiele arbeidsrecht. Hij/zij kan daarom niet alleen goed uitleggen hoe het civiele arbeidsrecht werkt, maar ook precies aangeven waar de verschillen met het ambtenarenrecht liggen en wat dit betekent voor de praktijk.

Werkvorm

Deze cursus is interactief en praktijkgericht. De trainer maakt gebruik van voorbeelden, casus en/of stellingen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Steeds wordt een koppeling gelegd tussen de situatie vóór en ná de normalisering.

Incompany

Deze cursus vindt uitsluitend incompany plaats in uw organisatie of binnen uw samenwerkingsverband. Neemt u contact met ons op voor een offerte voor een op uw specifieke opleidingsbehoefte toegesneden verdiepingscursus. Een voorbeeldprogramma vind u hier.

Datum, kosten

Uw investering is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen dat deelneemt aan de cursus. U ontvangt altijd een passende offerte.

Meer informatie over de verdiepingscursus arbeidsrecht voor overheidswerkgevers

Stuur voor meer informatie een e-mail naar academy@nysingh.nl of vul het contactformulier in.


Ook interessant

Sluiten
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content